THANKS YEA COS USHA BLOG PIA . SYG KORANG :) NANTI DTG LHAA LAGI ..

Sunday, 25 December 2011

tak faham dgn kaw ! LOL ~

 ASSALAMUALAIKUM :)
hye korang .. shad ta ??
pia ta shad selseme :(
#mcm nak cbot idong dah rase nye ..
n stu bende lgi pia tak shad .. SAKID HATY !
kenape ?? alala sory2 jap2 pia cte k :)
skit haty dgn E , knpe ?
npe erh dye call pia lagi ?
STATUS dye kn dah merried ! (muke blur)
ape hal lhaa .. call aku ? ckp nak meet aku (PENTING)
penting ape nye kau nak ckp ngn aku smpai tak boleh ckp kt fone ..
nak sakit kn hati aku lagi erh ??
tak pee lhaa kawan .. dah2 lhaa tu k .. kau dah skit kn haty aku lme dah ..
kau kn dah married ..
PEGI CALL BINI KAW !
MEET BINI KAW !
LAGI FAEDAH KN ?
MEET AKU WT PEE ..
AKU BUKAN SAPE2 :) RIGHT ?
k aku tak tao ape yg kau nak ckp kt aku yg penting sgt tu ..
oke tak pee aku tnggu ape yg kau nak ckp kn kat aku tu !
IM WAIT !!
k lhaa erh ..
tengs yeah cos bce posting nie ..
nanti pia kasi tao ape yg dye nak ckp kn k :)
K BHAI :)
SKRG SYE DAH ADE CAPITAL K ..

I LOVE YOU SAYANG :)


usha jap :)




assalamualaikum :)
*hye :)
*im lailatulsopia , korang boleh pnggl pia jea :)
*im 16 years old
*30 march 1995
*hospital batu gajah , perak
*pink , prple , hitam n putih
*suke makan aiskrim :) yumm yumm
*status ? sudah d taken lhaa
*tahun depan SPM . alahai cuak !
#doa kn pia k :)
muahh ! aww gatal :P



akibat maen maen :(



  assalamualaikum :)
hye ! korang sehad ?
pia shad , tpi tangan jea skit skit . :(
sbb ??? ha na tao kee npe ?
btol nie na tao npe ? tpi korang kalau bce cite nie , jgn gelak kn pia taw !
haha ! malu lhaa pia . bce diam2 law nak tergelak korang ttp mulut rapat2 oke :)
nie lhaa yg pia nak cite ..
cite nye cm nie . pia na bsoh kaen pagi tu dlam bilik air .
dgn semangat nye brus kaen . dgn maen sbun nye . mmg best lhaa kn maen sbun . buat buih sbun :P
*macam budak2 . padahal tahun dpn SPM pia oii ..
oke2 sory sory iklan plak . haha
dah abis bsoh kaen tu . pia boleh plak g lompat lompat atas kaen tu ..
tibe2 .. BEDEBAB mcm nangke jatoh daa .. haha
*padan muke kn org basuh kaen laen kali syess skit . nie maen2 ..
mmg skit ohh . terutame tngan pia .. mmg skit :( sbb terhntak dkat lantai . .
adoi rase mcm na nangis pown ade time tu .. tpi na wt cm ne da na jadi nangke busuk plak pgi tu . haha ..
*laen kali sumpah aku ta maen maen da ..
#moral of the story . korang jgn lhaa maen2 law time wt keje .. huh padah weyy ..
haaaa ! haaa ! ttp mulut jgn bukak2 .. na gelak kn pia lhaa tu :(
:THE AND: KBHAI ..


Saturday, 24 December 2011

mohammad khairulfitri ! my mushuk :)

hye2 :)
skarang sye ad mushuk . capital e dah xd da :)
gud lhaa kn kau da ilang :)
alahai boring nye mushuk da tytow lhaa pulak ... 
miss kau tao tak sygs .. 
nie pic dye bru mangon tytow kn bie ? :)
*alahai anda comell

*aku gatal ? kesah plak aku .. 
tak suke ?? boleh berambus oke ?
TQ :)

smoge kaw happy kawan :')

haha !
bangon pagi2 on9 . . pass tuu ???
na tao nape ??
aku ternmpak 1 bende yg mmg aku terkejot na maty !
AKU NAMPAK RELATIONSHIP KAW DGN ________ ! (alaa awek dye lhaa)
#oke aku sentap ! sumpah aku nangis tak sngke kau wt cm tu ..

kenape erh dlu ngn aku kau tak tros wt relationship mcm tu ???
KENAPE ????
alasan kau kasi "sye suke kawan ngn awk so sye tak na mnx cple skrang coz nanti kite gadoh n than putos .. sye tak nak mcm tu"
#time tu aku punye lhaa caye ckp kaw !
aku punye lhaa setie tnggu kau !
nampak sgt kau game aku kn ! yeah kau dah berjaye game aku ! GUD JOB BRO !
aku smpai tak terime org laen kau tao d sbb kn KAW lhaa gelhaa !!!
dulu aku marah sebb kau jarang text aku !
weyy spe tak marah kalau kene abai bro ! agak lhaa ..
kau ckp kau tak text aku sbb kau busy !
aku tao kau busy dgn bola kau . oke aku faham !
tapi tak kn 1 msg pown kau tak bole nak send kn ..
aku siap bgi sokongan kt kau dgn ape yg kau minat .. tiap kali kau maen kt padang kt skola tu aku datang !
WALAUPUN AKU TERPAKSE DTG SORANG2 . TAPI TAK PEE SBB  KAW AKU DTG JUGAK !
mule tu tak pee aku still SABA dgn kau .. saba sgt2 SAYANG !
1 ari aku mmg rydu kau tahap gela babeng ..
aku try cAll kau , kau angkt ..
kau:hello
aku:hello (senyum)
kau:npe call ?
aku:nak ckp 1 bende nie
kau:nanti lhaa ckp erh , nak g maen futsal jap . nanti dah abis sye msg oke .
aku:hmmp. oke !
kau tao aku tnggu kau smpai pukul 2 pagi TAPI____ KAU STILL TAK MSG AKU ..1 MSG tak pe lhaa ckp kau tytow kau nak tytow . tak d lhaa aku tnggu macm org GELAA !!
ya'allah sedeh nye aku time tu kau tao ..
aku baru nak kasi tao kau sesuatu ..
kau tao ape aku nk ckp time tu ..
AKU NAK CKP YG AKU RYNDU KAU SGT2 KAU TAO ..
lepas jea kau ckp nanti lhaa ckp , oke aku patah kn niat aku nak g tao kau bende tu kau tao ..

aku tak tao ape status kite ..
aku text ngn org laen tao plak kau mara kau jealous ..
abis aku na text kau kau tak layan ..
byk kali aku text kau dlu penah tak kau balas ??
tak penah lngsong kn :)
nak text ngn kau pown kne tnggu kau yg text dlu ..
sebb tu aku tak nak text kau dlu !!!
ble aku bngkit kn hal tu . kau ckp aku un tak text kau ..
aku text kau tak blas kn ? ape kee jadah nyee tu ? !
ape ape sume kau salah kn aku ..
tak silap aku punce kite gadoh sbb kau mara aku text ngn sorg mamat nie kn ..
aku just text !
tak d pape pown ..
kau mcm lhaa tak pena text ngn betine laen !!
belambak kn ? haaa aku tao dah ..
sejak tu kite dah tak contact ..
kau tao takk aku mmg tnggu2 kau text aku lhaa bonggok !
tapi xd kn :)
time aku g klantan aritu . aku teringat kt kau !
sbb hadiah besday kau aku tak kasi lagi ..
aku beli kn kau patong .. sbb kau pena ckp kt aku yg kau suke kumpul patung .
dgn takowt nye nak kasi . tpi aku kasi jugak dkat jiran kau tok smpai kn kt kau !
kau post kt fb aku 'tenkiu kasi patong tu dkt sye'
#aku ingt g bro ..
aku ingt kite akan jadi mcm dlu .. tpi rupe nye tak :(
kau ad gak text aku tpi kejap ..
smpai lhaa pagi tdie aku tgok relationship kau !
tak pee lhaa aku terime .. kau bukan aku punye :'(
aku harap kau bahagie lhaa k PAKCIK :(
aku akan useha untuk lupe kn kau .. (tapi sesangat lhaa susah)

sbb bnyak sgt kenangan aku ngn kau !
1 bende aku tak lupe time rase aku beraye rumah kau ..
aku jmpe mak n kakak kau :)
aku happy sgt time tu .. siap ade kek lagi kn :)
tapi sume tu just kenangan ..*oke pia chill chill jgn lhaa meleleh .. kunk habis lappy kau basah ngn air mate kau tuu ..
aku tak lupe time aku g pulau ngn kau ..
mcm2 kite sembang kn :) SUMPAH AKU RYNDU !!
kite dah janji mcm2 tapii .......... nie yg jadie ..

aku nak sgt sume gambar yg kite ambik bedue .. bnyak kn ? yeah aku tao ..
tapi aku tak tao cm ne nak mntak ..
k lhaa aku dah tak larat nak cte dah .. aku tao kau ramai peminat .. tu sbb kau buat aku mcm nie kn ? :)

p/s ; aku harap kau happy sbb kalau ngn aku kau mmg tak happy kn pakcik ?  opss terlepas .. aku dah tak bole pngl kau mcm tu dah . :(
thanks sbb slame nie kau buat aku happy .. thanks
KBHAI